bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spútaná životom

Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:Elektronická kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

EPUB MOBI PDF
Vaša predajná cena: 11,90 €
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spútaná životom

Marianna má tesne pred štyridsiatkou a vo voľnom čase uniká pred každodennou realitou do sveta kníh. Svoj život venuje rodine, ale vo vnútri je veľmi osamelá, zranená a len ťažko nadväzuje medziľudské vzťahy. Zraniteľnosť zakrýva sarkazmom a nikomu nedovolí preniknúť za múry, ktoré si okolo seba postavila. Až kým sa nespozná s Michalom, ktorý je jej natoľko podobný... Problémy sa však na ňu valia z každej strany a je len na nej ako a či ich ustojí. Spútaná životom nie je len pohľad do vnútra zrelej ženy, ale aj príbeh o súkromných bitkách, ktoré každý z nás musí občas vybojovať.

Detaily o knihe

Názov: Spútaná životom

Objednávací kód NADBK104429

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Spútaná životom (Janka G. | neoverený nákup, 1.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Toto bola prvá autorkina kniha, ktorú som čítala a musím povedať, že to bolo veľmi príjemné čítanie. Nie je to prvoplánová romantika (aj keď to tak niekedy vyzerá) a v knihe sa rozoberajú ťažké témy (šikana v škole, v práci, manželské problémy). Hlavná hrdinka Marianna sa po uši brodí problémami asi vo všetkých životných sférach no zvláda to priam hrdinsky v čom jej výdatne pomáha jej kamarát Michal, s ktorým majú spoločnú lásku ku knihám. Záver ma veľmi prekvapil, nakoľko som očakávala úplne iný vývin situácie a oceňujem, že autorka sa s čitateľom pekne "pohrala" a zaviedla ho na nesprávnu stopu. Dej bol nepredvídateľný a plný zvratov, držal čitateľa v napätí od začiatku až do konca.

Spútaná životom (Madamme.de.ludrigova | neoverený nákup, 14.9.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Sputana životom Prvú knihu od autorky som čítala a bola to kniha, ktorá nám otvorí oči, že nie všetko krásne a ideálne čo vidíme je aj za dverami domácnosti. U autorky nenájdete bežnú romantiku šľahajúcu do nebies, drsný sex, zápletku, ale to, ako v bežnom živote sme v neustálom kolobehu, strese, denno dennom stereotype, náhlenia sa či podrazov. Takto to v bežnom živote je. Hlavná hrdinka Marianna má nudný život. Pracuje, stará sa o manžela, syna a domácnosť. Miluje knihy pri ktorých uniká od bežného života a svojich starostí. Nájdete veľmi zaujímevé tituly kníh. Má hrozného manžela, od krorého nedostáva pozornosť, lásku, podporu. Všetko sa jej rúca, ťažkosti v práci či šikana ich syna. Musí sa spoľahnúť len na samú seba, lebo muž jej dáva všetko za vinu aj to aký je ich syn. Uráža ju, rozkazuje jej, je arogantný a všetku zopodvednosť necháva na ňu. A on? Len sa sťažuje a stále odchádza z domu. Ja by som ho nakopala do … a vyhodila mu oblečenie von oknom už dávno. Jej syn Marek bol veľmi zlatý, som si ho obľúbila, nemal to ľahké a ako ľúbil svoju maminku. Marianna sa spozná s Michalom, ktorý je presne ako ona a sú si veľmi podobný. Trocha romantiky si poviete, ale pravda môže byť iná. Ale toto Vám neprezradím. Marianna má veľmi dobrú kamošku, s ktorou sa vydali na výlet do Viedne. Táto časť sa mi veľmi páčila a hneď by som sa vydala s nimi na výlet. Kto má rád knihy, kde je niečo skutočne zo života, táto kniha sa mu bude páčiť a istotne veľa ľudí sa v nej nájde.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x