bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Torty pre deti

Vydavateľ: Content Agency s.r.o. (PARTNER TECHNIC, spol. s r.o.)
Formát:Kniha
Počet strán:96
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.09.2024 03:05

Predajná cena po prihlásení: 11,86 €
Vaša predajná cena: 13,95 €
Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Torty pre deti

Rozžiarené očká a úprimná detská radosť? Nielen na sviatky chceme deťom dopriať to najlepšie. Ako premeniť obyčajnú oslavu či všedný deň na nezabudnuteľný zážitok? Upečte krásnu a chutnú tortu alebo sladké dobroty. Nenáročná príprava so zaručeným výsledkom. To sú Torty pre deti.

Čo všetko v tejto kuchárskej knihe Torty pre deti nájdete?

*Narodeninové torty aj na 1. rok: 20 receptov na naj torty pre najmenších, ktoré zvládnete aj doma. Žiadne zložité poťahovacie a modelovacie hmoty a fondány, lentilky, gumené cukríky, či stužené tuky. Plnky do tort pre deti a korpusy sú len z čerstvých a dostupných surovín, ktoré nájdete aj vo vašej kuchyni. Navyše, pri receptoch je uvedený aj vek detí, pre ktoré je torta vhodná.

*Maškrty na detské oslavy: 13 receptov na snacky, ktoré zaručene spestria oslavu. Lego koláčiky, mackove cookies, domáce müsli tyčinky, zmrzlina či detský punč - úspech u detí zaručený!

*Recepty na detské torty bez alergénov: 15 receptov pre intolerantných oslávencov, bez obsahu vajec, lepku, kravskej bielkoviny alebo laktózy. Všetko prehľadne označené piktogramami.

*Fotopostupy na recepty tort pre deti: 4 detailné fotorecepty, ktoré vás prevedú pečením od začiatku až do konca. Môžete si tak skontrolovať, ako má dezert vyzerať v každej fáze prípravy.

*Užitočné tipy na naj torty pre deti: 10 kreatívnych tipov a nápadov, pri ktorých si poviete: ,,Tak toto by mi fakt nenapadlo!’’

*Ozdoby na torty? V knihe nájdete šablóny ku 8 tortám, ktoré si môžete vystrihnúť či prekresliť a z vašej torty bude priam umelecké dielo.

*Videorecept na tortu z obálky knihy nájdete nielen v mobilnej aplikácii MUMMY YUMMY, ale aj tu: https://www.tortypredeti.sk/torta-jelencek/

Aj krása torta vie byť jednoduchá. Týmto heslom sa riadila pri tvorení knihy autorka, ktorá prináša recepty na originálne narodeninové torty a sladké dobroty na spestrenie každej detskej oslavy.

Torty pre deti sú venované vám, milí rodičia a starí rodičia, ktorí túžite vidieť svietiace očká svojich ratolestí pri sfukovaní sviečok na ich narodeninovej torte. Áno, upiecť tortu sa môže zdať ako veda, ale nemusí to tak byť.

“Čo aj mne vie urobiť vrásky je recept, ktorý je náročný, alebo sa nepodarí podľa predstáv. Preto som hľadala len také, pri ktorých nestrávite v kuchyni dva dni. Všetky torty a maškrty sú bez polotovarov, iba zo zdravých a dostupných ingrediencií. A navyše vyzerajú fantasticky!”
Jana Malaga, autorka

Táto kniha vznikla s láskou k zdravému pečeniu a na oslavu detskej radosti.

Všetko najlepšie, zlatíčka!

Detaily o knihe

Názov: Torty pre deti

Objednávací kód NA689271

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x