bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Encyklopédia a svet vibrácií – Evolúcia duše a Vyššie Ja

Vydavateľ: Energology (Energology s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:205
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 16.09.2024 03:08

Predajná cena po prihlásení: 14,88 €
Vaša predajná cena: 17,50 €
Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Encyklopédia a svet vibrácií – Evolúcia duše a Vyššie Ja

Kniha ponúka čitateľom jedinečný a ucelený pohľad na vibrácie hmotného a nehmotného sveta s uvedením konkrétnych hodnôt jednotlivých druhov vibrácií nielen vo vesmíre, vo svete okolo nás, ale hlavne vibrácií v nás samotných, v ľudstve.
Určuje základné kategórie vibrácií – od fyzických, duchovných, kolektívnych až po vibrácie vedomia. Všetky druhy vibrácií sú vždy vyčíslené v individuálnej aj v kolektívnej rovine. Autor predostiera analýzy jednotlivých druhov vibrácií, ich zmien a vplyvu na vývoj človeka. Zároveň predkladá aj určité závery o človeku, jeho pôsobení na Zemi vo väzbe na karmicko-rodové odmeny a dlžoby. Poukazuje na vývojové cesty jednotlivých jedincov a významných osobností spoločenského života v minulosti aj prítomnosti a analyzuje ich vnútorný svet vibrácií. Kniha sa venuje okrem základných druhov vibrácií aj vyšším vibračných vlastnostian človeka, akými sú myseľ, emócie, predstavy a vedomie. Týmto doménam sa autor hlbšie venuje v jednotlivých kapitolách a predostiera na zamyslenie témy, ako napríklad vplyv kladných a záporných udalostí na emócie a myseľ v podobe rôznych druhov vibrácií. Zároveň otvára nové pohľady na myseľ človeka v jej vlastnej podobe a v podobe nevlastnej mysle.
Autor analyzuje okrem človeka aj prostredie okolo neho, a to hlavne oblasť živočíšnej a rastlinnej ríše, analyzuje aj výživu človeka, stavby, stavebné a chemické prvky či liečivé rastliny. Predostiera vízie o budúcnosti ľudstva a o možnostiach jeho pokroku v duchovnej oblasti.
Vrcholom knihy je prvýkrát a jedinečne uverejnená evolúcia duše každého živého tvora. V tejto časti autor predostiera na základe analýzy jednotlivých vibrácií ucelený pohľad na postupný vývoj duše od jej počiatku až po jej súčasné vrcholové štádium na Zemi v podobe ľudského života. Poukazuje na prvé štádiá života duše, ktoré sú zamerané na vytvorenie a formovanie podvedomia. Po jeho upevnení je duši umožnený vznik vedomia, a tým aj karmicko-rodových väzieb. Autor predkladá teóriu evolúcie duše, ktorá je základom vývoja každého živého tvora a svoj vývoj uskutočňuje v symbióze s telesnou schránkou. Duša pritom prežije niekoľko tisíc prevtelení a spolu veľa tisíc rokov života. Telesná schránka je duši vždy pridelená v závislosti od stavu jej duchovného rozvoja. Autor považuje stránku vývoja duše za jedinečnú vo vývoji človeka a ostatných bilogických druhov.
Záverečné kapitoly knihy pojednávajú o Vyššom Ja a vyšších vibračných vlastnostiach prírody, vesmíru a vyšších bytostiach. Pojednáva o duchovných úrovniach sopiek a ich bohýň a venuje sa aj úrovniam vibrácií duchov prírody. Autor analyzuje pomocou vibrácií vesmír, vesmírne telesá a vesmírne bytosti a kategorizuje jednotlivé časti slnečných sústav a ich hlavných hviezd. Predkladá zaradenie hviezd do prijateľného modelu chápania odlišných svetov v zmysle pochopenia vibračného modelu pre jednotlivé svety. Autor vychádza zo súhvezdí, ktoré boli definované Ptolemaiom. Na základe vibrácií predkladá víziu priamej súvislosti vibrácií a životného časoprietoru, pričom súčasná civilizácia na Zemi sa pohybuje takmer na začiatku svojho humanoidného vývoja a žije teda v svojom 3D svete. Tento sa však podľa autora má v priebehu už jedného storočia zmeniť a Zem s ľudstvom sa má transformovať na vyššiu úroveň bytia v 5D časopriestore.
Celým prierezom knihy sa nesie duch povzbudzovania človeka, aby sa komplexne rozvíjal a pochopil svoju úlohu v sebazdokonaľovaní ako v individuálnej rovine jednotlivca, tak aj v ponímaní kolektívu a spoločenstva v prostredí, v ktorom človek žije. Autor takisto poukazuje na potrebu milovania nielen seba samého, ale aj svojich blízkych, s ktorými je súputníkom na tejto zložitej ceste.

Detaily o knihe

Názov: Encyklopédia a svet vibrácií – Evolúcia duše a Vyššie Ja

Objednávací kód NA687628

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x