bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Svetlo v plameni - Z tela a ohňa 2

Vydavateľ: Zelený kocúr (Vydavateľstvo Zelený Kocúr, s.r.o.)
Séria:Z TELA A OHŇA (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:740
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 07.09.2024 03:02

Predajná cena po prihlásení: 20,83 €
Vaša predajná cena: 24,50 €
Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 17,19 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Svetlo v plameni - Z tela a ohňa 2

Od autorky bestsellerov New York Times Jennifer L. Armentroutovej prichádza druhá kniha zo série Z tela a ohňa...

JEDINÝ, KTO TERAZ MÔŽE ZACHRÁNIŤ SERU, JE TEN, KOHO CELÝ ŽIVOT PLÁNOVALA ZABIŤ.
Pravda o Serinom pláne vyšla najavo a rozbila krehkú dôveru medzi ňou a Nyktosom. Sere nikto nedôveruje a jediné, čo jej ostalo, je jej povinnosť. Urobí čokoľvek, aby ukončila život Kolisa, falošného kráľa bohov, a jeho tyranskú vládu nad Ilizeom a zastavila tak hrozbu, ktorú predstavuje pre ríšu smrteľníkov.
Nyktos však má vlastný plán a to posledné, čo pri spolupráci potrebujú, je nepopierateľná, spaľujúca vášeň, ktorá medzi nimi stále horí. Sera si nemôže dovoliť zaľúbiť sa do utrápeného prvotného boha, nie keď má konečne na dosah život nezviazaný osudom, o ktorý nikdy nestála. No spomienky na ich spoločnú rozkoš a neprekonateľnú túžbu sú ako neodolateľný spev sirén.
A keď si Sera začne uvedomovať, že chce byť viac než len formálnou družkou, nebezpečenstvo sa eštr vystupňuje. Útoky na Krajinu tieňov sú čoraz častejšie, a keď ich Kolis povolá na svoj dvor, narazia na úplne novú hrozbu. Prvotná sila života v nej rastie a posúva ju bližšie ku koncu jej triedenia. A bez Nyktosovej lásky – ktorej vlastne ani nie je schopný – svoje povýšenie neprežije. Teda ak k nemu vôbec dôjde a Kolis ju nezabije. Lebo čas sa kráti. Pre ňu aj pre všetky ríše.
O autorke
Jennifer L. Armentroutová, najpredávanejšia autorka podľa New York Times a medzinárodne napredávanejšia autorka, žije v Shepherdstowne v Západnej Virgínii. Žiadna klebeta, čo ste o nej počuli, nie je pravdivá. Ak nie je ponorená do práce, pozerá veľmi zlé zombie filmy, tvári sa, že píše, a trávi čas s manželom, ich policajným psom na dôchodku Dieslom, pojašeným šteniatkom Apollom, krížencom borderskej kólie a jacka rusella, šiestimi predpojatým lamami, štyrmi huňatými ovečkami a dvoma kozami. O tom, že sa stane spisovateľkou, začala snívať na hodinách algebry, počas ktorých väčšinou písala poviedky… čo vysvetľuje jej biedne známky z matematiky. Jennifer píše pre mládež paranormálne, vedecko-fantastické a fantasticko-romantické príbehy zo súčasnosti. Jej knihy vyšli vo vydavateľstvách Spencer Hill Press, Entangled Teen a Brazen, Disney/Hyperion a Harlequin Teen. Jej knihu Wicked si vybrali používatelia Passionflix a v lete 2018 bola navrhnutá na sfilmovanie. Jej napínavý romantický román Don’t Look Back bol v roku 2014 nominovaný pre najlepšiu knihu young adult udeľovanú asociáciou YALSA a za román The Problem With Forever získala v roku 2017 ocenenie RITA. Píše aj romány pre dospelých a new adult a pod pseudonymom J. Lynn aj paranormálne romantické príbehy. Knihy jej vyšli aj vo vydavateľstvách Entangled Brazen a HarperCollins.
Recenzia
„Druhý diel tejto série bol absolútne dokonalý. Napätie sa ma držalo od začiatku až do konca a so zatajeným dychom som obracala stránky, aby som sa dozvedela, ako sa príbeh bude ďalej vyvíjať. Odpustí Nyktos Sere jej zradu? Je ich vzájomná náklonnosť silnejšia ako tajomstvá a zlo, ktoré na nich číha? Tieto a mnohé ďalšie otázky vám budú víriť mysľou počas čítania druhého dielu série Z tela a ohňa, ktorého koniec vás opäť vyburcuje k tomu, aby ste siahli po pokračovaní a stratili sa v magickom svete Jennifer L. Armentroutovej!"

Detaily o knihe

Názov: Svetlo v plameni - Z tela a ohňa 2

Originálny názov: A Light in the Flame

Objednávací kód NA686280

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x