bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







FORBIDDEN

ZOBRAZIŤ UKÁŽKU
E-AUDIOKNIHA
Vydavateľ: -
Jazyk: slovenský
Formát:E-AUDIOKNIHA
Poradie vydania:1.
Dostupné na stiahnutie  
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena:

ZIP/MP3
Vaša predajná cena: 13,- €
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah stiahnuteľnej elektronickej audioknihy: FORBIDDEN

Audiokniha, ktorá ide proti marketingovým poučkám.
Nečakajte návod na úspech, ale poriadnu dávku inšpirácie, kreativity a úsmevných príhod o biznise. Vstúpte do Forbidden sveta. Audioknihu nahovoril sám autor – Tino Hrnčiar.
Skip Intro. Tak začína Tinova audiokniha FORBIDDEN, no preskočiť v nej čo i len kapitolu, by bola obrovská chyba. Prečo? Pretože to nie je len audiokniha. Sú to dvere do Forbidden sveta. A dáme vám tip: zožeňte si ceruzku. Budete ju potrebovať pri zaznamenávaní myšlienok, ktoré vám pomôžu nájsť ten správny smer v podnikaní, ale aj v živote. Možno v nej nenájdete návod na “overnight success”, ale po vypočutí tejto audioknihy sa k nemu určite priblížite.
Mal som v hlave: „Napíš knihu, ktorú by si sám chcel čítať.“ A tak som ju napísal. FORBIDDEN je audiokniha o podnikaní, budovaní značiek, kreativite, marketingu, ale aj o hacknutí vlastnej produktivity. O lojálnych fans, pokore, fackách, prekvapeniach, prostitútkach, ale aj o tom, ako sa lepšie rozhodovať. O správnom načasovaní, peniazoch, trefných otázkach, očakávaniach, vlkoch a hyenách. O prvom kroku, prioritách, netrpezlivej trpezlivosti, ale aj o tom, kedy ísť skratkou a kedy radšej prejsť „extra mile“. A o tom, ak byť iný ako iní. Vstúpte do pootvorených dverí, za ktorými je farebný svet plný nových možností. Často náročnejších a ťažších, ale o to farebnejších. Za tými dvermi je náš FORBIDDEN svet, v ktorom žijeme a tvoríme. Vitajte.
Autor audioknihy je podnikateľ, marketér a kreatívec. Je spoluzakladateľom už ikonickej značky Life is Porno a projektov Forbidden Spot či Forbidden Taste. V minulosti pracoval ako brand marketér pre značku Red Bull, z toho tri roky v jej centrále. Má vysokoškolský titul pred menom aj za menom, ale našťastie žije vo svete, v ktorom si ich nikam písať nemusí. Precestoval viac než päťdesiat krajín sveta, väčšinou kvôli jedlu a zážitkom. Je hrdý Slovák, ale jeho domovom je už dlhé roky Praha, kde žije s manželkou Ivon a synom Matiasom.

Detaily o knihe

Názov: FORBIDDEN

Objednávací kód NADBK90935

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x