bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk




TIP NA KNIHU

Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)

Vydavateľ: Práh (Nakladatelství Práh, s.r.o.)
Jazyk: španělský
Formát:Kniha
Počet strán:100
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 05.04.2025 02:55

Predajná cena po prihlásení: 15,16 €
Vaša predajná cena : 19,19 €
Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)

Kniha plná receptů typických českých pokrmů, které původem sahají hluboko do minulosti, ale staly se tak oblíbenými, že se připravují dodnes. Pokrmy každodenní i ty, které se připravují o svátcích, jako jsou Velikonoce a Vánoce, či u příležitosti svatební hostiny a dalších rodinných oslav. Receptům je ponechán původní český název a jsou oživeny kulinářskými zajímavostmi z české historie i současnosti! Nejsou opomenuty ani názory některých známých osob, které v minulosti navštívili Čechy – jak jim chutnala česká kuchyně a jak pohlíželi na české gastronomické zvyklosti!

Sírvase utilizar este libro de cocina para preparar los platos típicos checos muy antiguos que gracias a su popularidad se han conservado hasta el día de hoy. Platos para cada día y para los días de fiesta (la Pascua, la Navidad), platos especiales para banquetes de boda u otras fiestas familiares.
Las recetas llevan los nombres tradicionales checos, incluyen curiosidades culinarias de la historia y la actualidad checa. No debemos olvidar las opiniones de algunas personalidades famosas que visitaron Bohemia en el pasado – acerca de la cocina checa y de las costumbres gastronómicas checas.
El autor del libro – Viktor Faktor – es conocedor de la cocina checa e internacional. Publicó una decena de libros de cocina. Es escritor, viajero y traductor de la literatura histórica y filosófica.
Las ilustraciones de Jiří Votruba proporcionan humor y relajamiento. Este artista plástico checo es muy popular y Los visitantes extranjeros en la República Checa pueden ver sus obras prácticamente „en cada esquina.“
Las fotografías de los platos en este libro fueron elaboradas y disenados por especialistas checos de primera categoría – el fotógrafo Karel Poláček y la disenadora Blanka Poláčková.
El libro ha sido recomendado por la Asociación de cocineros y dulceros de la República Checa.

Detaily o knihe

Názov: Cocina tradicional checa / Tradiční česká kuchyně (španělsky)

Objednávací kód NA345548

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých 

Cestovanie, mapy 

Česká literatúra 

Deti do 10 rokov 

Deti nad 10 rokov 

Fond na podporu umenia 

Jazyky, vzdelanie 

Literatúra faktu 

Odborná literatúra 

Populárne náučná pre dospelých 

Slovenská literatúra 


Darčekové predmety a ostatné 

Hovorené slovo 

Hudobné CD 

Knihy na počúvanie 

Počítačové hry a aplikácie 

DVD 



x