bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk




TIP NA KNIHU

Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Vydavateľ: Nová Práca (NOVÁ PRÁCA, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:1270
Poradie vydania:3.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.04.2025 03:00

Predajná cena po prihlásení: 43,37 €
Vaša predajná cena : 54,90 €
Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.

Detaily o knihe

Názov: Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach

Objednávací kód NA333808

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých 

Cestovanie, mapy 

Česká literatúra 

Deti do 10 rokov 

Deti nad 10 rokov 

Fond na podporu umenia 

Jazyky, vzdelanie 

Literatúra faktu 

Odborná literatúra 

Populárne náučná pre dospelých 

Slovenská literatúra 


Darčekové predmety a ostatné 

Hovorené slovo 

Hudobné CD 

Knihy na počúvanie 

Počítačové hry a aplikácie 

DVD 



x