bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Lovec

Vydavateľ: Domino (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.09.2024 02:56

Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Lovec

Henry Loving se živí jako „lovec“. Zákazníci si ho najímají, aby vymohl informace od vytipovaných osob, a Loving ke splnění svého úkolu neváhá použít jakýchkoli prostředků, včetně únosů, mučení nebo vraždění rodinných příslušníků svých obětí. Nyní se stal terčem Lovingova zájmu detektiv washingtonské policie Ryan Kessler. Ochrana rodiny Kesslerových je svěřena agentovi Cortemu ze speciálního Oddělení strategické ochrany, muži pevných zásad a brilantnímu stratégovi, který velmi dobře ví, jak brutální dokáže Loving být: před šesti lety totiž „lovec“ zavraždil člověka, který byl Cortemu velmi blízký. Zatímco v rodině Kesslerových sílí úzkost a napětí, vyhrocuje se i spor mezi ochráncem a lovcem. Corte nasazuje svůj brilantní úsudek, ale Loving jako by byl stále o krok před ním. Pozvolna se přibližuje ke své oběti a Corte musí učinit těžké rozhodnutí: má za každou cenu chránit své svěřence, anebo by je měl v zájmu osobní pomsty vystavit nebezpečí a udělat z nich živou návnadu?

Detaily o knihe

Názov: Lovec

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Cílem hry je napadnout a dobýt protivníkův hrad nebo zabít jeho královskou rodinu (Jana Kufelová | neoverený nákup, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelý príbeh, i keď ma miestami dosť nudia opisy "naháňajúcich" sa áut. Hlavný hrdina Cort ma ako chlap jednoducho dostal. Je príťažlivý, je sexy, je tvrdý, je inteligentný. Presne taký, akého chceme my ženy a akým by chceli byť muži. Za veľké plus tohto románu považujem to, že autor dokáže svojho čitateľa obohatiť o niečo viac ako len o samotný napínavý príbeh. V tomto prípade ide o oboznámenie sa so skutočnými historickými spoločenskými hrami. Mám rada knihy, kde sa dozviem niečo nové, niečo existujúce, čím príbeh nadobúda reálnosť. (Teda ja som mu uverila, že tie hry naozaj existujú. Deaverovi nemám prečo neveriť.)

Odpovedieť na komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát deväť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x