bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Amsterdam - Sprievodca slušného zlodeja

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.09.2024 02:55

Prečo sa prihlásiť?
(všetky ceny sú uvádzané vrátane DPH)
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Amsterdam - Sprievodca slušného zlodeja

Charlie je spisovateľ, v Amsterdame pracuje na svojom poslednom románe. Jedného dňa sa s ním skontaktuje Američan. Požiada ho, aby mu počas jednej noci ukradol dve figúrky opíc. Opice sa nachádzajú na dvoch rôznych miestach. Charlie najprv odmietne, neskôr zmení názor. Po čase na vlastnej koži zistí, akej veľkej chyby sa dopustil. Vtedy je už Američan mŕtvy.
Polícia považuje za vraha Charlieho. Existujú však aj ľudia, ktorí sú presvedčení, že Charlie vie, kde je tretia opica. Lenže všetky figúrky sú nanič, ak nezistí, aké tajomstvo ukrývajú.
No Charlieho trápi niečo celkom iné: Ako si očistí meno? Dokáže ujsť s najväčšou korisťou svojho života? Ako vyrieši problém s kufrom vo svojom poslednom románe?

Detaily o knihe

Názov: Amsterdam - Sprievodca slušného zlodeja

Originálny názov: The Good Thief´s Guide to Amsterdam

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

chris ewan amsterdam (Elis | neoverený nákup, 13.12.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto knižka ma zaujala hneď "na prvý pohľad". a naozaj bola skvelá aj keď som si asi vo štvrtine tipla ako to dopadne, prekvapilo ma ako sa to ďalej zamotalo a koniec bol prekvapivý. celý dej bol veľmi pútavý a dobre sa čítala

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Možno to mnohých prekvapí, ale veľa profesionálnych zlodejov sa vyhýba tomu, aby sa niekam vlámali uprostred noci. Iste, naokolo je menej ľudí. No ak vás niekto zbadá, ako sa krčíte pred zamknutými dverami o tretej ráno, budete asi dosť podozrivý. Na druhej strane, ak sa pustíte do tej istej zámky o pol ôsmej večer, riskujete síce, že vás uvidí viac ľudí, ale zároveň máte šancu, že sa o vás nebudú príliš zaujímať. Napokon, zlodeji pracujú len po polnoci, nie?
Zaklopal som na dvere. Čakal som dosť dlho na odpoveď, než som ich otvoril. Nebolo počuť žiadne pohyby či ruchy alebo akýkoľvek iný zvuk. Vôbec ma to neprekvapilo, keďže interiér lode bol zahalený do tmy a vedel som (aspoň som si myslel, že viem), že majiteľ je práve vonku a prežúva biftek. Zaklopal som ešte raz. Keď som si bol celkom istý, že nikto nie je doma, vošiel som dnu, zamkol za sebou dvere a zasvietil. Asi to mnohých prekvapí, ale radí to zdravý rozum - ak zapneme hlavné svetlo, vytvoríme pocit, že máme právo na tom mieste byť. Blikaním baterkou po byte by sme sa len zbytočne prezradili.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x